Zus kado

 Zus kado, Lieve zus , ik hou van jou! 

Zus kado.Heb jij een zus waar je trots op bent? Laat eens op een leuke manier zien hoeveel jij van je zus houdt. Kies hier een leuk persoonlijk kado. Staat jouw zus altijd voor je klaar, is het een echte vriendin voor je?. Top, iets om trots op te mogen zijn. Verras haar eens met een leuk kado.

Hieronder vindt je een aantal leuke persoonlijke grappige zus kado’s Het is mogelijk bij jou kado een kaart mee te sturen. Je kunt tijdens het bestellen aangeven wat er in de kaart mag komen te staan. Wij sturen deze handgeschreven kaart mee met het kado wat je hebt uitgekozen. Alle artikelen kunnen bij ons ook feestelijk verpakt worden. Geef dit aan bij je bestelling. Bestellingen kunnen rechtstreeks gestuurd worden naar de persoon waar het voor bedoeld is. Geef dit aan bij het bestelproceszus kadoGeluksbeeldje berelieve zuszus geluksmunt zus magneet    zus mok zus schoon geluksmuntschilderij liefste zus      shirt-grote-zus shirt-kleine-zus

Zus pakket samenstellen

Wist je dat je buiten leuke en bijzondere kadootjes je hier ook allerlei levensmiddelen, koekjes, thee, koffie, chips enz kunt uitkiezen om zo een speciaal kadopakket samen te stellen voor je zus. Hoe leuk is dat. Vergeet niet een kaart mee te bestellen tijdens het bestelproces en geef aan wat er in de kaart mag staan. Wij sturen deze handgeschreven kaart mee met het door jou samengestelde kadopakket.

Klik hier om een overzicht te zien van alle levensmiddelen en alle andere kadootjes die je kunt toevoegen om een speciaal zus kadopakket samen te stellen .