Update informatie Kadospeciaal

Laatste nieuws kadospeciaal

14 maart  2015 hebben wij helaas de winkel in Schagen moeten sluiten. Dit had te maken met de locatie waar we zaten. We zaten niet goed in de loop, waardoor het niet rendabel was om op deze plek te blijven zitten.Wij zijn ons aan het beraden of wij op een later moment nog een fysieke winkel zullen openen in Schagen. De webwinkel blijft natuurlijk wel, daar kunt u gewoon blijven bestellen.

Wij zijn nu bezig de webwinkel bij te werken, aantal artikelen eruit en andere er weer bij. Verder willen we de winkel overzichtelijker maken, zodat u snel bij de artikelen komt waar u naar op zoek bent. Wij gaan binnenkort nieuwe pakketten samenstellen ,zodat het weer mogelijk wordt om kant en klare pakketten te bestellen.

Kadospeciaal is onderdeel van de feestwinkel de Scharrelboet. Alle feestdecoratie kunt u voortaan bestellen via de webwinkel van de Scharrelboet. U mag ook langskomen bij de feestwinkel De Scharrelboet. Het adres is Zijperweg 4 1742 NE Schagen.
Heeft u een vraag over een bepaald artikel kunt u bellen met 0224 – 769022.  De winkel is open van di – za van 10.00 uur tot 17.00 uur.

spacer