Spiritueel Schagen

Spiritueel Schagen speciaal voor JOU!

oog

Spiritueel Schagen. Welkom bij het Kadospeciaal.Kadospeciaal spiritueel helpt mensen met inzicht te krijgen in hun talenten en kwaliteiten maar ook met het helpen vinden van antwoorden op vragen waar mensen mee zitten. Alles is energie, alles is voorbestemd hoe raar dat soms ook klinkt. Wij zijn hier om te leren, te groeien, te accepteren.

 

Spiritueel inzicht voor JOU! 

Ik geloof dat alles energie is en voorbestemd. Hoe raar dat misschien ook klinkt. Het leven zit vol verrassingen en leerlessen.  Ik heb als hobby Lenormandkaarten leggen en lezen en heb interesse in de astrologie. Zoals ik net al zei is in mijn beleving alles energie. Er zijn mensen die de verschillende vormen van energie kunnen lezen. Dit zijn de mediums en mensen die paranormaal begaafd zijn.

Kadospeciaal heeft een positief netwerk waar elke vorm van energie gebruikt kan en mag worden om jou te helpen beter te worden in de dingen die je kan en je te begeleiden op jouw levenspad naar de toekomst.  Dit doen we door middel van het delen van kennis. Ook deze spirituele kennis wil ik graag met je delen. Het zal je helpen bij het formuleren van je doelen en kansen. Je inzicht geven van je talenten en kwaliteiten.

Alles is energie, waar jij nu ook bent…. het heeft een reden, het universum geeft op verschillende manieren informatie waarom jij nu bent waar je bent en wat je nu bezig houdt. Deze kennis kun je gebruiken om inzicht en begeleiding te krijgen op jouw pad. Maar wat is dan die informatie en waar kun je die vinden?

 

 

Kadospeciaal Spiritueeloog

Binnen ons netwerk zijn mensen die contact kunnen leggen met de spirituele wereld. Die uitleg kunnen geven en begeleiding.

Wij geloven in de wet van de aantrekkingskracht, wat je uitstraalt krijg je terug.  Hoe werkt dat nou en pas ik het dagelijks toe. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe leer je je dat nu aan.. Iedereen maakt binnen zijn leven ook de minder leuke kanten van het leven mee. Hoe ga je hier mee om kan je het sturen, kan je er van leren en groeien?

Ga mee met ons op de zoektocht naar Geluk. Is je interesse gewekt? Wil je meer weten, kom eens langs in de winkel of kom naar de meetings.

Creeër je eigen geluk!

Wat klinkt dat mooi he, maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Ik denk dat iedereen wel het stemmetje in zijn of haar  hoofd kent dat heel de dag aan het kletsen is.  Herkenbaar?  Het zijn je gedachten. Die kunnen positief of negatief zijn, maar deze gedachten bepalen wel hoe jou dag verloopt qua beleving.  Of jij een leuke dag heb of dat het zo ’n dag is dat niets meezit en alles mislukt. Niets is toeval alles is voorbestemd hoe raar dat soms ook lijkt.  Dingen gebeuren, daar is niets aan te doen, soms zit het mee en soms zit het tegen. Hoe je ermee omgaat is wel iets waar je wat mee kan. Binnen Kadospeciaal zijn we op zoek naar dat geluk, de wet van de aantrekkingskracht hoe zit dat nou en wat voor structuur zou je voor jezelf kunnen bedenken om het goede om je heen aan te trekken en het negatieve af te stoten.


Kom naar de spirituele meetings

In het najaar gaan we meetings houden om daar over na te denken. Wie weet bedenken we een systeem waar we met zijn allen gelukkiger van gaan worden, hoe mooi zou dat zijn. Kom gezellig mee brainstormen over de mogelijkheden. De Meetings vinden plaats in Feestwinkel de Scharrelboet te Schagen.

 

Maak kennis met Henriette Henkes die af en toe langs komt in de Scharrelboet om readings te geven.

Naamuitleg voor JOU!

Naamuitleg in Dummy taal.

Henriette Henkes heeft in haar jarenlange ervaring als personal coach al veel gehoord, gezien en meegemaakt. Ze denkt graag in mogelijkheden dan in beperkingen. Dat is haar persoonlijke kracht.  Ze heeft een inspirerend boek geschreven Naamuitleg in dummytaal.

Achtergrond (roep)naam

Iedereen heeft een naam gekregen die bij hem of haar hoort en er is een samenhang met je karakter en je ontwikkeling hier op aarde. Vaak zijn het de ouders die de naam hebben bedacht. De chemie hebben met de naam is belangrijk voor de ouders. Hoe het ook tot stand is gekomen, de naam heeft energie in zich, welke vertolkt wordt door de drager van de naam . Het is altijd handig om te weten of de roepnaam ook de geboortenaam is.

In de geboortenaam schuilen namelijk de originele eigenschappen en de roepnaam is vaak de uitstraling die men zichzelf graag gunt. Jouw naam vertelt je dus heel veel over jezelf. Wie je bent en waar je goed in bent.  Meten is weten, kom met dit boekje te weten wat jouw krachtige talenten zijn en welke jouw laten struikelen. Wij leren ons hele leven. Leer mee en groei!  Elke naam is uniek zeker in combinatie met je geboortedatum. Beide vertellen veel over wie jij bent.

Bestel het boekje Naamuitleg in Dummytaal

Het boekje is voor iedereen die op ontdekkingstocht wil gaan naar zelfkennis. Wat zijn jouw krachten en talenten , maar ook je valkuilen. De eigenschappen die jou laten struikelen of verdriet geven.

Leer met dit boekwerk stap voor stap de naam samen te  stellen. Door (h)erkenning zul jij je bewust worden wat jouw talenten zijn en waar je kracht uit kunt halen. Waar je positieve energie van gaat krijgen maar ook dat je minder onzeker hoeft te zijn over jezelf. Ieder mens is uniek en heeft mooie krachtige talenten en eigenschappen. Soms weet je die van jezelf en soms ook niet. Met dit boekje ga je anders denken en handelen. Je zal je bewust worden van welke talenten er in jou zitten. Het zal je inspireren en motiveren.

Dit unieke boekje is alleen te koop bij Kadopspeciaal en kost €19,95. Als je het boekje bestelt mag je ook je geboortenaam en geboortedatum doorgeven. Henriette zal dan een persoonlijke boodschap over jouw talenten in het boek schrijven.  Een persoonlijke boodschap voor jou of voor degene aan wie je het boekje zou willen geven als kado.

Wij hopen in de toekomst ook andere mediums te mogen ontmoeten binnen kadospeciaal

Lenormand kaart leggen 

Met de Lenormand kaarten is het mogelijk om informatie uit het verleden, heden en toekomst te ontvangen. Het is mogelijk om via Kadospeciaal een Lenormand Reading aan te vragen.  Regelmatig zullen er in feestwinkel de Scharrelboet readings en meetings worden gehouden.

Cursus Lenormand kaarten leren leggen

Ben je nieuwsgierig naar de Lenormandkaarten en zou je ze zelf ook willen leren leggen. Dit is mogelijk er worden cursussen gegeven voor de Lenormandkaarten. Een cursus kost € 75 euro per persoon. Je ontvangt de uitgebreide cursusmap met alle informatie over leggingen en combinaties die je met de kaarten kunt leggen.  De cursus kan 1 op 1 gegeven worden in de Scharrelboet of groepsgewijs in kleine groepjes van maximaal 3 personen. De basis cursus wordt op woensdag avond gegeven tussen 19.00 en 22.00 uur.  Als je de cursus afneemt krijg je toegang tot een besloten Lenormand kaarten groep.  Mocht je na de cursus nog vragen hebben kan ik je online via de facebook groep helpen.
Natuurlijk kan je ook gewoon langskomen in de Scharrelboet met je vragen.

Klik hier voor meer informatie over de Lenormand cursus

Binnenkort komt er ook een spirituele winkel binnen kadospeciaal

Wil je meer weten over spiritualiteit, kijk eens op onze speciale website:

Spiritueelcentrumnoordholland.nl