Sarah kado

Sarah kado of Sarah versiering nodig?sarah huldebord hulde aan sarah

Sarah kado nodig? Wij hebben leuke originele Sarah kado’s alsook Sarah versieringen, maak er een bijzonder feest van. Sarah beeldjes, buttons, sjerpen en meer.

Sarah kado voor JOU!

 Kado’s voor 50 jaar

Ga je iets leuks doen voor de jarige Sarah?

Sarah verjaardag tipssarah servet

Sarah verjaardag tips en inspiratie. Ken je iemand die Sarah wordt. Ben je op zoek naar leuke ideeen en Sarah versieringen?  Wij hebben een aantal leuke en grappige ideeen, die je kunt doen tijdens het feest.

Feestelijke ideeën om te doen voor Sarah

Ochtendgymnastiek:

Even de beentjes van de vloer voor Sarah. Kom verkleed als opa en oma met rollator en doe een ochtendgymnastiek oefening. Succes verzekerd!

De grote Sarah Quiz:

Verzin leuke vragen over Sarah, herinneringen van vroeger en kijk hoe het gesteld staat met het geheugen van Sarah.
Onder het mom . Herinner je deze nog nog nog….

Herinneringsmomenten van de gasten.

Leg bij de ingang een invulblad neer voor de gasten. Zet daarop 3 vragen die de gasten moeten invullen. 1 wat is je wens voor de jarige, 2 welke leuke herinnering koester je van de jarige, 3 wat is je relatie tot de jarige

Waarschuw de wijkbewoners.

Hang posters in de wijk op ,zodat iedereen weet dat er een vijftigplusser bijkomt. Leuk met foto.

Maak zelf een magazine over Sarah.

Hoe leuk is het om eenmalig een soort magazine/boek te maken met allerlei leuke foto’s wetenswaardigheden, herinneringen, grapjes enz. leuk als herinnering om te maken en te krijgen.

Sarah lied

Sarah lied downloadensarah servet

Sarah lied downloaden? Bent u op zoek naar een leuk lied voor Sarah? Op een melodie die iedereen kent. Wij hebben er een ,die origineel en leuk is. Makkelijk mee te zingen. Het liedje gaat op de wijs van “het Cafe aan de haven”van Vader Abraham.

sarah lied

U kunt bovenstaande tekst downloaden als worddocument via deze link. Het worddocument is bewerkbaar.

Sarah oorkonde

Sarah oorkonde downloadensarah servet

Sarah oorkonde nodig ? Heb je binnenkort iemand die Sarah wordt. Ben je op zoek naar een leuke Sarah oorkonde die je zelf kunt bewerken en aanpassen? Stop met zoeken wij hebben deze oorkonde speciaal voor jou online staan. Zie hieronder het voorbeeld.

De tekst die in de oorkonde staat is :

Vandaag bent u vijftig jaar, misschien met een enkele grijze haar. U heeft Sarah gezien, maar bent nog levenslustig zo te zien. Thans begint uw tweede jeugd. Voel u jong en wees verheugd. Sta nog steeds voor een ieder klaar, wordt u vast wel honderd jaar !

oorkonde sarahDeze oorkonde kunt via onderstaande link downloaden als wordbestand. In word kunt u dan de oorkonde verder bewerken. Plaats bijvoorbeeld in plaats van het Sarah beeldje een foto van de vijftigjarige.

U kunt bovenstaande oorkonde downloaden als worddocument via deze link. Het worddocument is bewerkbaar.

Sarah versiering nodig?

Nou nu je weet wat je voor leuks kan doen voor de jarige Sarah heb je natuurlijk ook nog allerlei sarah versiering nodig om de feestruimte te versieren. Kadospeciaal heeft een uitgebreidt assortiment Sarah versieringen.  klik op onderstaande foto om naar het sarah feestversiering gedeelte te gaan.

Maak een Sarah kadopakket

Kies uit een of meerdere sarah kado’s of algemene kadootjes hier binnen de website. Vul deze aan met lekkere koffie , thee, koekjes, snoep, chips, enz. vergeet niet een kaart te kiezen tijdens het bestelproces en geef aan wat er in deze kaart mag staan. Wij maken van de door jou gekozen artikelen een leuk pakket en versturen dat uit jouw naam naar de Sarah toe.

Hoe leuk en makkelijk is dat . Klik hier om naar het kadogedeelte te gaan

Sarah pop huren

Sarah pop huren via de Scharrelboet in Anna Paulowna

sarah of abraham pop hurenSarah of Abraham pop huren.Heb je iemand in je vriendengroep of familie die 50 wordt? Op zoek naar een Sarah of Abraham pop. Bij de Scharrelboet in Anna Paulowna,hebben wij  kant en klare poppen staan, aangekleed en wel. De ene keer noemen we hem Abraham, de andere keer verkleden we de pop als Sarah. Deze pop kunt u per dag huren voor € 7,50 ( + €10,- borg) 3 dagen voor €15,00

Per dag huren voor €7,50, 3 dagen voor €15,00

Kom eens langs in de winkel en wij kunnen je er alles over vertellen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. tel 0223-769028 of info@kadospeciaal.nl