Mama kado

Mama kado, ik hou van JOU! kadospeciaallogo (2)mama kado

 

 

Mama kado.Vind jij je mama ook zo lief en wil je haar eens flink verwennen? Geef bijvoorbeeld eens een bijzondere wensparel kado. Bij Kadospeciaal staat het vol met de liefste en leukste kadootjes voor je mama.

 In ons assortiment hebben wij een aantal persoonlijke kado’s. Het gaat om artikelen met een persoonlijke boodschap, voor mama. Als jij jouw moeder wilt bedanken met een mooi persoonlijk kado of kadopakket, ben je hier aan het juiste adres.
Bij kadospeciaal hebben we ook een aantal leuke moederdag, moeder rijmpjes geplaatst. Leuk om bij een kadootje te doen. Het is mogelijk bij jou kado een kaart mee te sturen. Je kunt tijdens het bestellen aangeven wat er in de kaart mag komen te staan. Wij sturen deze handgeschreven kaart mee met het kado wat je hebt uitgekozen. Alle artikelen kunnen bij ons ook feestelijk verpakt worden. Geef dit aan bij je bestelling. Bestellingen kunnen rechtstreeks gestuurd worden naar de persoon waar het voor bedoeld is. Geef dit aan bij het bestelproces

Rijmpjes en gedichten speciaal voor jou moeder

Bij kadospeciaal vindt je ook een aantal mooie gedichten en rijmen speciaal voor jou moeder.
Stuur ze mee bij een kado wat je hier hebt uitgekozen.

Klik hier om naar de mooie rijmpjes en gedichten te gaan voor moeders

Hieronder zie je al een aantal artikelen staan die wij in het assortiment hebben. Dit assortiment zal binnenkort verder uitgebreidt worden. Kom nog eens terug hier.

Mama Kado artikelen bekijk je hier

geluksmunt liefste moeder gezondheids edelsteen liefste mama geluksbeeldje liefste moeder

shirt-liefste-mama-van-de-wereldwith all my heart moeder geluksmunt lieve mama

moeder-fun-bear moeder-collectebus

Stel je eigen mama kadopakket samen.

Wist je dat je bij Kadospeciaal je eigen kadopakket kan samenstellen. Behalve de kado’s die je hier bij ons op de website ziet is het ook mogelijk om levensmiddelen uit te kiezen zoals koffie, thee, koekjes, snoep, chips, soep enz en deze samen te voegen tot een speciaal kadopakket.

Vergeet dan ook niet te kiezen om een kaart mee te sturen. Geef tijdens het bestelproces aan wat er in deze kaart gezet mag worden. Deze handgeschreven kaart wordt dan meegestuurd met het kadopakket.

Klik hier om naar de kadopakket samenstel pagina te gaan.