Leverings en retourvoorwaarden

Leverings en retourvoorwaarden

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
Voor vragen kunt u mailen naar: info@kadospeciaal.nl
Zodra wij een bestelling van u hebben ontvangen,ontvangt u van ons mail met de bevestiging.

Na ontvangst van uw betaling word de bestelling (indien de betaling voor 16.00uur op de rekening staat) dezelfde dag nog verzonden.

Betalingsvoorwaarden:

Betalen d.m.v telebankieren,overboeking,Ideal
Zodra het geld gestort is volgt meteen de verzending.Afhankelijk van uw bank kan de betaling aan ons enkele dagen duren. Kiest u voor overboeking kunt het geld storten op :

REKENINGNUMMER:  IBAN NL 46 RABO 0330 0796 54 t.n.v. SUJO te Schagen

Bestelling wijzigen:

Als u na uw bestelling niet tevreden bent met uw keus,en u wilt het veranderen is dat geen probleem.Als uw bestelling nog niet is verzonden,zijn aan deze wijzigingen geen kosten verbonden.

Bestelling annuleren:

Als u uw bestelling wilt annuleren dient u contact op te nemen met het verkoop team van Kadospeciaal.nl. Is uw bestelling nog niet verzonden kan er zonder extra kosten worden geannuleerd.Is uw bestelling verzonden,dan dient u het binnen een week te retouneren. Voorwaarde is,dat de producten ons in de zelfde staat weer bereiken.De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Retourvoorwaarden

Als je iets hebt besteld bij ons, heb je vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop.Spelregels voor het terugsturen van artikelen.

Artikelen die ongeopend zijn ,kun je terugsturen naar Kadospeciaal.nl. Zijperweg 4 1742 NE Schagen. De kosten van retoursturen zijn voor jouw rekening.
Zodra het artikel terug is , wordt het bedrag overgemaakt naar jouw bankrekening. Wij vinden het wel prettig dat je even van te voren mailt of belt om aan te geven dat je de aankoop geannuleerd wilt zien.

Wij begrijpen dat kleding gepast moet worden. Kleding die niet past. kunt u terugsturen naar Kadospeciaal.nl. Zijperweg 4 1742 NE Schagen. De kosten van het retoursturen zijn voor jouw rekening.Wij vinden het wel prettig dat je even van te voren mailt of belt om aan te geven dat je de aankoop geannuleerd wilt zien. Zodra het artikel terug is bij ons, wordt het bedrag overgemaakt naar jouw bankrekening.

Artikelen die kapot of beschadigd zijn of waar iets mee is? Neem eerst contact met ons op om te kijken of we dit voor jou kunnen oplossen. Mocht dit niet zo zijn en het gaat om een kapot of beschadigd artikel kan dit na overleg terugsturen naar Kadospeciaal.nl. Zijperweg 4 1742 NE Schagen. Zodra het artikel terug is bij ons, wordt het bedrag overgemaakt naar jouw bankrekeninng. Kosten van terugsturen zijn voor rekening van Kadospeciaal.nl. Het kan ook zijn dat in overleg wordt afgeproken het artikel niet meer terug te sturen.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)