Kadospeciaal spiritueel

Spiritualiteit speciaal voor JOU!

Bij Kadospeciaal vindt u binnenkort allerlei spirituele artikelen, zoals, wierrook, tartotkaarten, lenormandkaarten enz. Verder vindt u binnen deze site informatie over nummerologie, lenormandkaarten. In de winkel worden spirituele avonden georganiseerd waarbij ook Mediums aanwezig zijn. U vindt onze winkel in Schagen aan de Zijperweg 4 1742 NE Schagen. Kadospeciaal is onderdeel van feestwinkel de Scharrelboet.

Spiritueel inzicht voor JOU!

p.o.e.n.spiritueel

Helpt mensen met inzicht te krijgen in hun talenten en kwaliteiten maar ook met het helpen vinden van antwoorden op vragen waar mensen mee zitten. Alles is energie, alles is voorbestemd hoe raar dat soms ook klinkt. Wij zijn hier om te leren, te groeien, te accepteren.

Binnen ons netwerk zijn mensen die contact kunnen leggen met de spirituele wereld. Die uitleg kunnen geven en begeleiding. Wij geloven in de wet van de aantrekkingskracht, wat je uitstraalt krijg je terug.  Hoe werkt dat nou en hoe pas ik het dagelijks toe. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe leer je je dat nu aan. Iedereen maakt binnen zijn leven ook de minder leuke kanten van het leven mee. Hoe ga je hier mee om, kan je het sturen, kan je er van leren en groeien? Wij zijn op zoek naar dat geluk, de wet van de aantrekkingskracht hoe zit dat nou en wat voor structuur zouden wij hier kunnen bedenken om het goede om je heen aan te trekken en het negatieve af te stoten.

Ga mee met ons op de zoektocht naar Geluk. Is je interesse gewekt? Wil je meer weten, kom eens langs in de winkel of kom naar de  meetings. Spiritueel Schagen Kadospeciaal

 Alles is energie!

Ik geloof dat alles energie is en voorbestemd. Hoe raar dat misschien ook klinkt. Het leven zit vol verrassingen en leerlessen.  Ik heb als hobby Lenormandkaarten leggen en lezen en heb interesse in de astrologie. Zoals ik net al zei is in mijn beleving alles energie. Er zijn mensen die de verschillende vormen van energie kunnen lezen. Dit zijn de mediums en mensen die paranormaal begaafd zijn.

Wij zijn een positief netwerk waar elke vorm van energie gebruikt kan en mag worden om jou te helpen beter te worden in de dingen die je kan en je te begeleiden op jouw levenspad naar de toekomst.  Dit doen we door middel van het delen van kennis. Ook deze spirituele kennis wil ik graag met je delen. Het zal je helpen bij het formuleren van je doelen en kansen. Je inzicht geven van je talenten en kwaliteiten.

Alles is energie, waar jij nu ook bent…. het heeft een reden, het universum geeft op verschillende manieren informatie waarom jij nu bent waar je bent en wat je nu bezig houdt. Deze kennis kun je gebruiken om inzicht en begeleiding te krijgen op jouw pad. Maar wat is dan die informatie en waar kun je die vinden?

Hier vindt je kennis en hulpmiddelen. Ik kan jouw helpen met behulp van de Lenormandkaarten.

Maak gebruik van de kennis die hier te vinden is. Kom naar de meetings.

Wil je meer weten over spiritualiteit, kijk eens op onze speciale website:

Spiritueelcentrumnoordholland.nl