Kadopakket samenstellen

Kadopakket samenstellen via Kadospeciaal

Kadopakket samenstellen?? Hoe dan? Simpel. Kies in onze webwinkel een aantal kadoartikelen uit. In onze online kadowinkel staan ook een aantal levensmiddelen. Bijvoorbeeld, thee, koffie, soep, ragout, chips, wijn, bier, champagne enz. In onze webwinkel staan binnenkort, ook glazen, borden, mandjes enz.

Uit al deze artikelen kun jij kiezen om een eigen kadopakket samen te stellen. Zie het als een soort kerstpakket.Bijvoorbeeld : Je wilt een pakket voor je moeder samenstellen. Je moeder houdt erg van thee. Het is dan mogelijk om via de webwinkel. theeglazen te bestellen, thee, koekjes, chocolade en een aantal moeder gerelateerde kadoartikelen toe te voegen aan jou pakket.

Tijdens het bestelproces geef je aan dat je een kaart wilt meesturen met een persoonlijke tekst. De tekst geeft je tijdens het bestelproces door. Wij sturen deze handgeschreven kaart mee met jouw kadopakket.
het pakket wordt feestelijk ingepakt en meegeven aan post.nl

Wij gaan het assortiment de komende tijd verder uitbreiden met allerlei gekke,bijzondere,speciale kadootjes en lekkernijen zodat elk pakket een bijzonder pakket wordt.

 

Verras iemand met een persoonlijk kadopakket. Kies een aantal kadoartikelen uit de online webwinkel.
In onze webwinkel is ook de mogelijkheid om levensmiddelen, snoep, chips, wijn,koffie,thee,drop, snacks enz online te kiezen en toe te voegen bij jou kadoartikelen. Wij maken van deze artikelen samen een leuk kadopakket wat wij uit jouw naam versturen. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een kaart mee te sturen. Je geeft tijdens het bestelproces aan wat je in de kaart gezet wilt hebben. En wij voegen deze handgeschreven kaart bij jouw bestelling.

Ga hier naar de webwinkel en stel je eigen pakket samen