Houten horloges, geef een uniek persoonlijk kado

houten horloge

Houten horloges van Greenwatch: Blijf bij de tijd en bestel een horloge van hout. Want een houten horloge heeft veel voordelen in vergelijking met een normaal horloge. Hout is een duurzaam product en blijft altijd voorhanden. Bij Greenwatch kiest u daarom uit een groot assortiment houten horloges. Geschikt voor zowel dames als heren en in allerlei uitvoeringen, houtsoorten en designs. Wat een houten horloge van Greenwatch uniek maakt, is dat ze met de hand in elkaar worden gezet. Het horlogemerk Greenwatch is een merk dat op de Nederlandse markt de hoogste kwaliteit houtgemaakte horloges aanbiedt en wij zijn tevens de goedkoopste aanbieder van ecologische horloges.

Het is ook mogelijk om de houten horloges te laten graveren, zet een persoonlijke boodschap op dit bijzondere kado. Er zijn al houten horloges vanaf €49,95, klik op onderstaande afbeelding en ga naar de webwinkel van greenwatch.

U bent op zoek naar een nieuw horloge? Kies dan voor een houten horloge. In Amerika zijn houten horloges een ware trend en het lijkt in Nederland ook aan te slaan.

De voordelen van horloges die zijn gemaakt van hout zijn legio. Neem ten eerste het gewicht: Horloges die zijn gemaakt van metaal zijn tot 2 maal zo zwaar als de houten horloges.

Daarnaast voorkomt het dragen van een houten horloge tal van ergernissen; Koude metalen op uw huid, gespen die prikken of leren horlogebandjes die zweten? Met deze houten horloges hebt u daar nooit meer last van!

Klik op de afbeelding hierboven om naar de webshop van Greenwatch te gaan.