Gepersonaliseerde kado’s

Gepersonaliseerde kado’s speciaal voor jou bedrukt !

Gepersonaliseerde kado’s voor jou bedrukt. Maak een keuze uit een van onderstaande kadoartikelen. Stuur een foto of tekst mee die u op het artikel bedrukt wil hebben. Onze partner drukt dan uw persoonlijke tekst of een foto op het door u uitgekozen produkt.

Hoe gaat het in zijn werk?  In de winkel hebben wij een aantal blanco kado artikelen staan die bedrukt kunnen worden met een foto of tekst. Kies in de webwinkel een van deze kado artikelen uit. Geef tijdens het bestellen bij opmerkingen door welke tekst of afbeelding je bedrukt wilt hebben op het produkt. Wij gaan dan met uw bestelling aan de gang. 

Wij hanteren voor deze produkten een levertijd van 3 werkdagen. Vaak wordt het artikel binnen de 3 werkdagen uitgeleverd, maar toch om verrassingen te voorkomen houden we 3 werkdagen aan. Woont u in de omgeving van Schagen kunt u in de ochtend bellen en bestellen. Het is dan mogelijk dat wij het artikel dan in de middag al voor u klaar hebben.

Mocht u een artikel snel nodig hebben kunt u altijd contact met ons op nemen ( 0224-769022 of info@descharrelboet.nl)  Wij kunnen u dan actueel informeren over de levertijd van uw eventueel te kiezen artikel.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan

a5 puzzel met uw tekst of foto voor slechts €14,95