Geef een wensparel kado

Wensparels geven wensparel geven

Wensparels geven.Wensparels die verrassen. Op zoek naar een bijzonder kado voor een bijzonder iemand. Kadospeciaal heeft mooie sieraden in het assortiment. Bekijk onderstaande sieraden. Wil je iemand verrassen met een mooi bijzonder kado? Geef een wensparel. De wensparel is mooi verpakt in een kadoverpakking met tekst erop. In de verpakking zit een oester die je open mag maken. In de oester zit een wensparel. In het doosje zit een oester met een parel. De parel kan van kleur verschillen.

Paars : Gezondheid en bescherming,
Creme : Geluk en innerlijke rust,
Perzik : liefde en romantiek,
Zwart : Zelfvertrouwen en Kracht,
Wit : Positiviteit en energie.
Bij elke wensparel staat op de doos een mooie tekst.Bij de wensparel , zit een ketting met houder, waar je de parel in kunt bewaren.Dit artikel is na te leveren, en zeer populair om als kado aan een bijzonder iemand te geven.

Het is mogelijk bij jouw kado een kaart mee te sturen. Je kunt tijdens het bestellen aangeven wat er in de kaart mag komen te staan. Wij sturen deze handgeschreven kaart mee met het kado wat je hebt uitgekozen. Alle artikelen kunnen bij ons ook feestelijk verpakt worden. Geef dit aan bij je bestelling. Bestellingen kunnen rechtstreeks gestuurd worden naar de persoon waar het voor bedoeld is. Geef dit aan bij het bestelproces

wensparel vriendschapwensparel speciaal voor jou WENSPAREL OMA

 

Klik op deze link om een overzicht te zien van alle wensparels die wij
op dit moment in het assortiment hebben