Geboorte kado

Geboorte kado voor een Jongen of Meisje?

Iemand in je omgeving die net bevallen is? Gefeliciteerd, wat leuk. Is het een jongen of een meisje?  Stuur een leuk geboorte kado? Bij ons kan dat heel makkelijk.Iemand in jouw omgeving is in verwachting? Gefeliciteerd!Wil je deze persoon verrassen met een mooi en persoonlijk kado? Wij hebben een aantal leuke en bijzonderde geboorte kado’s om iemand te geven voor een jongen of een meisje .

Geboorteversieringen voor een jongen of een meisje of tweeling

Ben je op zoek naar geboorteversieringen of wil je een babyshower geven en zoek je inspiratie? Ook daarbij kan Kadospeciaal je helpen. Wij hebben een groot assortiment feestversieringen voor geboorte en babyshowers. Woont u in de regio Schagen is het ook mogelijk om bij ons gevulde heliumballonnen te bestellen die u af kunt halen in de winkel. Binnenkort gaan wij het assortiment verder uitbreiden met tafellakens, bekers, bordjes, die geschikt zijn voor een mooie aankleding van een babyshower.

Hieronder ziet u een kleine selectie van de artikelen die wij in het assortiment hebben. Door op een van deze artikelen te klikken komt u terecht in onze online kado en feestwinkel waar u de rest van het assortiment kunt bekijken en bestellen.

Het is mogelijk om de bestelde kadoartikelen feestelijk te laten verpakken, dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. Het is ook mogelijk om een kaart mee te versturen met een door u opgegeven tekst. Deze tekst wordt handgeschreven

Klik op onderstaande artikelen om naar de webwinkel te gaan.

geboortekado-ik-ben-zwanger-button  geboortekado   geboortekado mijn 9 maanden dagboek

  WENSPAREL BESCHERMENGELgeboorte twinsgeboorte meisje huldebord plastic ooievaar
Handgemaakte geboorteknuffels

Handgemaakte geboorte knuffels.Handgemaakt van natuurlijk materiaal. Gevuld met schapenwol. De schapenwol neemt de geur van de omgeving aan. Als de moeder de knuffel een paar uur bij zich draagt neemt het de geur van de moeder aan. Een bijzonder kado om te geven en te krijgen. Kijk eens rond in onze webwinkel voor de leukste geboorteknuffels handgemaakt.

doekepopje-meisje  Slaapklaas  Oortjes - rood & geel