Adverteren / Partner worden

Goedkoop adverteren bij Kadospeciaal Banner_kadospeciaal

Op Kadospeciaal.nl en De Scharrelboet komen elke dag vele bezoekers. Voor ondernemers interessant om op te adverteren. U kunt al met een eenmalige bijdrage van €15,00 euro exclusief btw een link plaatsen op:

Je link wordt dan geplaatst op een pagina. Het is ook mogelijk om een link te plaatsen in het navigatiemenu. Dit kan voor een eenmalige bijdrage van 30 euro excl btw. Je link is dan op elke pagina van Kadospeciaal te zien.

Kadospeciaal.nl

Wordt partner van de Scharrelboet / Kadospeciaal

Bent u creatief en maakt u of uw bedrijf persoonlijke kado’s , kado / kerstpakketten, unieke kado’s of diensten. Interesse in een partnership? Wij vragen 15% provisie over de verkochte artikelen. Uw artikelen worden bij ons op de website en in onze webwinkel geplaatst.U krijgt een eigen pagina binnen de website waarin u uw producten mag promoten. U kunt eigen content aanleveren naar ons. In overleg stellen wij daar samen een pagina van samen waarin de producten of diensten staan vermeld.

Geen risico voor u. Zolang er niets verkocht is hoeft u ook niets te betalen. Het is voor u een extra afzetmogelijkheid. Wij kunnen op deze manier unieke content aanbieden. Een win – win situatie.

Indien er een bestelling plaatsvindt en de artikelen zijn betaald sturen we u de bestelling door. U handelt de bestelling af en verstuurt het artikel naar het opgegeven adres. U factureert aan ons minus de 15% provisie.

Voordelen voor u : Extra afzetkanalen, artikelen worden aangeboden via Kadospeciaal , De Scharrelboet,
Voordelen voor ons bijzondere kado’s, uitgebreid assortiment.

Mocht u interesse hebben mail naar info@descharrelboet.nl