Abraham kado

Abraham kado nodig?abraham kado

Abraham kado nodig? Kadospeciaal heeft een aantal leuke Abraham kadootjes en natuurlijk heel veel Abraham versieringen. In onze webwinkel vindt u daar een overzicht van. Ga je een Abraham feest geven en je bent nog op zoek naar leuke ideetjes voor dit feest kijk eens bij onze Abraham verjaardag tips. Wij hebben ook een Abraham lied waar u de gratis tekst van kunt downloaden als word document. U kunt het dan naar eigen inzicht aanpassen. Download onze Abraham oorkonde als word document. pas de gegevens aan en u kunt de oorkonde gebruiken voor uw eigen feest .Succes met de voorbereidingen.

Klik op onderstaande artikelen om naar de webwinkel te gaan.

abraham-bel-voor-de-volgende-ronde abraham-bol-hoed abraham-schilderijtje  abraham-sjerp abraham-warm-water-kruik

Abraham verjaardag tips

abraham servet

Abraham verjaardag tips en inspiratie. Ken je iemand die Abraham wordt. Ben je op zoek naar leuke ideeen en Abraham versieringen?  Wij hebben een aantal leuke en grappige ideeen, die je kunt doen tijdens het feest.

Feestelijke ideeën om te doen voor Abraham

Ochtendgymnastiek:

Even de beentjes van de vloer voor Abraham. Kom verkleed als opa en oma met rollator en doe een ochtendgymnastiek oefening. Succes verzekerd!

De grote Abraham Quiz:

Verzin leuke vragen over Abraham, herinneringen van vroeger en kijk hoe het gesteld staat met het geheugen van Abraham.
Onder het mom . Herinner je deze nog nog nog….

Herinneringsmomenten van de gasten.

Leg bij de ingang een invulblad neer voor de gasten. Zet daarop 3 vragen die de gasten moeten invullen. 1 wat is je wens voor de jarige, 2 welke leuke herinnering koester je van de jarige, 3 wat is je relatie tot de jarige

Waarschuw de wijkbewoners.

Hang posters in de wijk op ,zodat iedereen weet dat er een vijftigplusser bijkomt. Leuk met foto.

Maak zelf een magazine over Abraham.

Hoe leuk is het om eenmalig een soort magazine/boek te maken met allerlei leuke foto’s wetenswaardigheden, herinneringen, grapjes enz. leuk als herinnering om te maken en te krijgen.

Abraham Lied

abraham servetAbraham lied downloaden

Abraham lied downloaden? Bent u op zoek naar een leuk lied voor Abraham? Op een melodie die iedereen kent. Wij hebben er een ,die origineel en leuk is. Makkelijk mee te zingen. Het liedje gaat op de wijs van “het Cafe aan de haven”van Vader Abraham.

abraham lied

U kunt bovenstaande tekst downloaden als worddocument via deze link. Het worddocument is bewerkbaar.

Abraham oorkonde

Abraham oorkonde downloadenabraham servet

Abraham oorkonde nodig ? Heb je binnenkort iemand die Abraham wordt. Ben je op zoek naar een leuke Abraham oorkonde die je zelf kunt bewerken en aanpassen? Stop met zoeken wij hebben deze oorkonde speciaal voor jou online staan. Zie hieronder het voorbeeld.

De tekst die in de oorkonde staat is :

Vandaag bent u vijftig jaar, misschien met een enkele grijze haar. U heeft Abraham gezien, maar bent nog levenslustig zo te zien. Thans begint uw tweede jeugd. Voel u jong en wees verheugd. Sta nog steeds voor een ieder klaar, wordt u vast wel honderd jaar !

oorkonde abrahamDeze oorkonde kunt via onderstaande link downloaden als wordbestand. In word kunt u dan de oorkonde verder bewerken. Plaats bijvoorbeeld in plaats van het abraham beeldje een foto van de vijftigjarige.

U kunt bovenstaande oorkonde downloaden als worddocument via deze link. Het worddocument is bewerkbaar.

Abraham pop huren

Abraham pop huren via de Scharrelboet in Anna Paulowna

sarah of abraham pop hurenSarah of Abraham pop huren.Heb je iemand in je vriendengroep of familie die 50 wordt? Op zoek naar een Sarah of Abraham pop. Bij de Scharrelboet in Anna Paulowna,hebben wij een kant en klare pop staan, aangekleed en wel. De ene keer noemen we hem Abraham, de andere keer verkleden we de pop als Sarah. Deze pop kunt u per dag huren voor € 7,50 ( + €10,- borg) 3 dagen voor €15,00

Per dag huren voor €7,50, 3 dagen voor €15,00

Kom langs in de winkel en wij kunnen je er alles over vertellen. Bellen of mailen kan ook

0223-769028 of info@kadospeciaal.nl